Crowdfunding voor culturele instellingen

Creative Funding biedt jouw instelling kennis, tijd en techniek om prachtige projecten vanaf €20.000 te financieren door publiek actief te betrekken en je achterban uit te bouwen.

Bekijk onze verschillende trajecten of meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek.

Neem nu contact op met Alyssa Mahler


Wat Creative Funding voor jouw instelling betekent:
 

 

Actieve ondersteuning door ervaren experts bij jou op kantoor
Betrek je achterban en maak van hen ambassadeurs

Meer geld voor mooie en belangrijke projecten

Jouw eigen branding op je eigen platformomgeving

 

Waarom Creative Funding?

 Van idee naar uitvoering, maar dan snel

Door het directe doel zorgt crowdfunding ervoor dat er geen maanden tussen idee, ontwikkeling en uitvoering zitten. Zo speel je beter in op de actualiteit.

  Je betrokken publiek is trots op wat je doet

Wanneer publiek wordt uitgenodigd om meer betrokken te raken bij een organisatie bezoeken ze die vaker, en vertellen ze er vaker over aan anderen.

 Wij helpen jullie je tijd efficiënt in te delen

De crowdfundingexpert helpt je met het opzetten van de juiste strategie, en blijft de kar trekken, ook tijdens de campagne.

Klik voor alle diensten van Creative Funding

 

Wil je meer weten, of meedoen?

 

Neem contact op

 

Creative Funding is een initiatief van voordekunst en Kentaa

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Theater Walhalla beschikt over meerdere theaterzalen; de Kleine Walhalla aan de Sumatraweg 9-11 (prachtig klein en gezellig theater met 72 stoelen) en Kantine Walhalla (150 stoelen) aan de Veerlaan 11. Onder de zaal van Kantine Walhalla bevindt zich ons Foyer Café; FC Walhalla , waar u voor aanvang en na afloop van één van onze voorstellingen terecht kunt voor een hapje en een drankje. Sinds 2018 is Theater Walhalla ook een eigen productiehuis begonnen, Werkplaats Walhalla (120 zitplaatsen) aan de Tolhuisstraat 105. We verwelkomen u graag ergens in Walhalla!
Bekijk alle
Deze crowdfundingcampagne is succesvol afgerond dankzij 671 donateurs via voordekunst.nl. GUN THEATER WALHALLA EEN RETEGOEDE TRIBUNE Dan zit je goed! Gun je bips 't beste en doneer voor een retegoede tribune in Kantine Walhalla. Zodat we meer zitcomfort, ruimte én flexibiliteit in de programmering kunnen bieden. Doe je mee? SFEERVOL THEATER OP KATENDRECHT Ben jij al eens in Kantine Walhalla geweest? Ooit een robuuste kantine voor havenarbeiders, maar in 2014 gerenoveerd en omgetoverd tot tweede theaterzaal van Theater Walhalla. Met 160 zitplaatsen is de Kantine dubbel zo groot als het oorspronkelijke, intieme Theater. De zaal wordt binnen en buiten Rotterdam geroemd om haar relaxte sfeer en supergaaf uitzicht op de Rijnhaven en de Wilhelminapier. HELP ONS AAN EEN NIEUWE TRIBUNE Walhalla zit (bijna) altijd tjokvol, of er nu cabaret, (muziek)theater, concerten, stand-up comedy of jeugdtheater op de planken staat. Jong en oud neemt plaats op onze zelfgebouwde tribune. Helaas zijn de stoelen kapot en valt de tribune van ellende bijna uit elkaar. Hij is bovendien nauwelijks verplaatsbaar, waardoor we beperkt zijn in onze theateropstellingen. We willen niet langer dat je na een avond in Kantine Walhalla met een houten kont naar buiten loopt. Daarom vinden wij het tijd voor een nieuwe tribune. Eentje met meer zitcomforten en meer flexibiliteit qua opstelling. Dat komt zowel jouw beleving als de programmering ten goede. De aanschaf van een tribune kost behoorlijk wat geld. Helaas schiet ons budget te kort om er zelf eentje aan te schaffen. Daarom doen we een beroep op jou. Help je ons met het realiseren van een nieuwe tribune? WAT KRIJG JE ER VOOR TERUG? Meer zitcomfort dus, als je onze voorstellingen bijwoont. Maar we hebben ook een aantal te gekke tegenprestaties. Zoals bijvoorbeeld kans op een Golden Ticket, waarmee je met 2 personen het hele seizoen alle voorstellingen kunt bezoeken. Of een mooie bordenset van Kantine Walhalla. Het complete overzicht vind je hiernaast. Je kunt al doneren vanaf € 10,-. Tekening van AMC Fok, speciaal ontworpen voor deze campagne OVER THEATER WALHALLA Theater Walhalla is een eigenzinnig, kleinschalig, laagdrempelig en verfrissend theater op Katendrecht, Rotterdam. Wij zijn overtuigd van de kracht van theater, als spiegel van de samenleving en als podium voor nieuwe perspectieven. Walhalla initieert en programmeert theater in al zijn verschijningsvormen, van toneel tot cabaret, van (muziek)theater tot talkshow, van concerten tot jeugdtheater. Theater Walhalla beslaat het kleine, intieme Theater, het grotere Kantine Walhalla en Werkplaats Walhalla, een podium voor talentontwikkeling. Je kunt er jaarlijks meer dan 300 voorstellingen bezoeken. Bovendien is Theater Walhalla grondlegger van diverse festivals op Katendrecht zoals de Nacht van de Kaap, het Welkom Thuis Straattheaterfestival, de Ronde van Katendrecht en het Kid Dynamite Jazz Festival. www.theaterwalhalla.nl Sfeerimpressie Kantine Walhalla  
Bekijk alle

Limburgs Museum en Odapark starten met Creative Funding-traject!

01-07-2020 | 11:50 In samenwerking met Provincie Limburg starten binnenkort twee Limburgse instellingen met het Creative Funding-traject. Creative Funding biedt instellingen kennis, tijd en techniek om prachtige projecten vanaf €20.000 te financieren door publiek actief te betrekken en de achterban uit te bouwen. We vroegen de twee Limburgse instellingen waarom zij gaan starten. Odapark "We hopen met het Creative Funding-traject de band met al onze vrienden en donateurs te versterken en samen mooie nieuwe kunstwerken voor Odapark te realiseren!” aldus Joep Vossebeld van Odapark. Het Odapark in Venray is een 11 hectare groot landschapspark en natuurgebied. Bezoekers kunnen in alle rust struinen door tentoonstellingen en dwalen tussen bomen en zandverstuivingen. Met een klein team en de steun van een grote groep vrijwilligers brengt het museum al 25 jaar een prikkelend programma van tentoonstellingen, talentontwikkeling en kunst- en natuureducatie voor Noord-Limburg en daarbuiten.   Limburgs Museum Ook het Limburgs Museum start met Creative Funding traject. Het Limburgs Museum is een dynamisch, cultuurhistorisch museum, dat verhalen van Limburgers vertelt en verbeeldt, met families als belangrijkste doelgroep. Het eerste doel binnen het traject? Charlotte Janssen, marketing en communicatie van het Limburgs Museum vertelt: ‘’Voor ouderen in zorginstellingen is het helaas niet altijd meer mogelijk om een bezoek te brengen aan het Limburgs Museum. Daarom wil het Limburgs Museum met de Onvergetelijk Limburgs Museumtafel het Limburgse verleden naar deze bewoners toe brengen. Via een digitale tafel kan men zelf tien objecten van het museum van alle kanten bekijken. Men ontdekt museumstukken die herkenning oproepen, zoals een doopjurkje, schoolfoto en fornuis van vroeger. Het zou mooi zijn als we deze beschikbaar kunnen stellen voor alle ouderen in zorginstellingen’’. Door middel van het Creative Funding-traject willen ze dit samen met donateurs mogelijk maken. De eerste tafel is inmiddels op de eerste zorglocatie aangekomen.   Loop je rond met een vraagstuk over relatiebeheer en ben je op zoek naar input om de donateurs van jouw instelling (beter) te bereiken? Wil je samen kijken of de huidige aanpak verbeterd kan worden? In samenwerking met Provincie Limburg bieden we LImburgse instellingen een kosteloos adviesgesprek aan. Lees hier meer. Op de hoogte blijven van Creative Funding? Volg ons op Facebook en LinkedIn!
Lees meer
Bekijk alle
€ 100

Anoniem

19-07-2020 | 22:49 Aan: Maak het mee: nieuwe programmering door jong talent!