Crowdfunding voor culturele instellingen

Creative Funding biedt voor elke culturele instelling een passend traject waarbij crowdfunding en crowdkeeping centraal staan.

 
Met Creative Funding helpen we jouw organisatie met kennis, tijd en techniek om projecten vanaf circa 20.000 euro te financieren door publiek actief te betrekken en je achterban uit te bouwen. Bij onze trajecten wordt de instelling intensief begeleid door een crowdfundingexpert van voordekunst om je achterban duurzaam te betrekken en van hen ambassadeurs te maken.

Bekijk de diensten van Creative Funding 

Benieuwd naar wat Creative Funding voor jouw culturele instelling kan betekenen op het gebied van crowdfunding en crowdkeeping? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek, we vertellen je er graag alles over.

 

Online Winkel Nationale Opera & Ballet Amsterdam – Nationale Opera & Ballet  Online Winkel

 

“Dankzij vier succesvolle campagnes met voordekunst hebben we ervaren hoe groot de impact van crowdfunding is. Daarom willen we het nu met Creative Funding inzetten als structureel onderdeel van onze fondsenwervingsstrategie.

– Ide Mens, Nationale Opera & BalletWil je meer weten, of meedoen?

 

Neem contact op

 

Creative Funding is een initiatief van voordekunst en Kentaa

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Met een scherp oog voor talent en een radar voor wat er leeft, halen we verhalen op en brengen we deze samen met de verteller de wereld in. Daarnaast helpen en stimuleren we andere partijen en makers hetzelfde te doen. Alles voor een zo groot mogelijke stroom aan mooie, nieuwe verhalen. Wij zijn een organisatie van culturele veelvraten. De ene keer maken we een boek, dan weer een theatervoorstelling, een film, een podcast of een talkshow. En als we echt op dreef zijn, dit allemaal tegelijk. Per verhaal bekijken we hoe dit het beste de wereld in gebracht kan worden. Het verhaal bepaalt de vorm.
Bekijk alle

Nog vier plekken beschikbaar voor het Creative Funding-traject in 2021!

10-09-2021 | 16:43 In het najaar van 2021 is er weer ruimte voor nieuwe deelnemers aan het Creative Funding-traject, hét adviestraject voor culturele instellingen van voordekunst. In 2021 zijn er nog vier plekken beschikbaar voor organisaties die op een structurele en strategische manier aan de slag willen met crowdfunding, particuliere donateurs en relatiebeheer. Het Creative Funding-traject biedt jouw instelling kennis, tijd en techniek om prachtige projecten vanaf circa €20.000 te financieren door publiek actief te betrekken en je achterban uit te bouwen. In dit driejarige traject wordt de instelling intensief begeleid door een crowdfundingexpert van voordekunst. Inmiddels nemen 21 instellingen deel aan het driejarige traject en zijn er 12 campagnes met succes afgerond! Er is 249.111 euro gedoneerd door 3.200 donateurs, en wordt er actief ingezet op crowdkeeping; het relatiebeheer tussen instelling en donateur.  Het resultaat van dit traject? Minimaal één gefinancierd project door middel van crowdfunding Het opzetten van een duurzame relatie met jouw donateurs Onderdeel van een gezamenlijk kennisnetwerk   Maak prachtige projecten mogelijk, samen met je publiek! Bekijk de ervaringen van andere deelnemers of lees meer over het traject. Benieuwd of het traject bij jouw organisatie past? We denken graag mee!   Neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek met Alyssa of Lisanne via info@creativefunding.nl.   
Lees meer
Bekijk alle
€ 30

Anoniem

16-10-2021 | 21:08 Aan: Het EKWC Soundlab