Voor elk project, een passend traject

Het Creative Funding-traject

 

Voor organisaties die een bedrag van 20.000 euro of meer willen ophalen biedt Creative Funding een persoonlijk adviestraject met een crowdfundingexpert van voordekunst. Deze crowdfundingexpert is de rots in de branding en biedt hulp en advies om samen met jullie de campagne tot een succesvol einde te brengen.

Voor dit traject zijn in 2020 tien plekken beschikbaar.

 

meer informatie

 

City, Company & Crowd

 

Voor kleine tot middelgrote instellingen liggen er nog vele mogelijkheden voor het creëren van een gezonde financieringsmix. Daarom bieden Amsterdams Fonds voor de Kunst en voordekunst instellingen een uniek traject genaamd City, Company en Crowd.

In dit traject wordt er 30.000 euro opgehaald voor specifiek project binnen de organisatie: 10.000 euro vanuit crowdfunding, 10.000 euro vanuit sponsoring en wanneer je daarin slaagt, matcht het AFK dit bedrag met 10.000 euro. Tijdens dit traject word je begeleid door voordekunst.

 

meer informatie

 

Vriendencampagne

 

Bij crowdfunding vraag je donateurs om eenmalig bij te dragen aan een project binnen je organisatie. Als je als organisatie op een andere, structurele(re) manier een beroep wilt doen op het publiek, zou een vriendencampagne een mogelijkheid kunnen zijn. Met een vriendencampagne verzamel je een groep particuliere donateurs die vanaf dat moment doorlopend een bedrag per maand doneren om jouw organisatie structureel te ondersteunen. Oftewel een vriendenclub!

 

meer informatie

 

 

Vraag je je af wat het beste bij jouw organisatie aansluit?

 

Neem contact op

 

We helpen je graag verder!