Ervaringen

Sinds de start van Creative Funding in 2020 hebben maar liefst 21 culturele instellingen in Nederland zich aangesloten als deelnemer. Lees hun ervaringen hier en bekijk de deelnemende instellingen.

 

 

“Wat ik heel fijn vind aan Creative Funding is de ervaring met wat wel en niet werkt. Aan de hand van referenties vanuit andere trajecten, waardoor je gedurende de crowdfundingcampagne kunt vergelijken en zelf kunt ervaren dat de strategie en aanpak werkelijk klopt.”

– Bert Mennings, Limburgs Museum

Lees verder >

 

 

“We zien het Creative Funding-traject echt als een doorlopend leertraject en met name voor het betrekken van donateurs en de opvolging daarvan, crowdkeeping dus.

– Ide Mens, Nationale Opera & Ballet

Lees verder >

 

 

“Aan de training met de workshops, in de voorbereiding op de campagne, hebben we veel gehad. Er zit natuurlijk heel veel ervaring en onderzoek achter. Hierdoor hoeven we een deel niet meer zelf uit te vinden en kunnen we creatief bezig zijn met wat we zelf inbrengen.”

– Hans Blik, O. Festival

Lees verder >

 

 

“Het meest waardevolle voor je organisatie is het inzicht dat je krijgt door de motivaties van je donateurs. En het is fijn dat je daar met het Creative Funding-traject professioneel in wordt begeleid door de crowdfundingexpert die kennis van zaken heeft en werk uit handen neemt.”

– Pien van Gemert, Nederlandse Dansdagen

Lees verder >

 

Onze huidige deelnemers 

 

 

 

Meer weten over het Creative Funding traject? Neem vrijblijvend contact op met Alyssa of Lisanne via info@creativefunding.nl of lees hier meer.