Nog vier plekken beschikbaar voor het Creative Funding-traject in 2021!

10-09-2021 | 16:43

In het najaar van 2021 is er weer ruimte voor nieuwe deelnemers aan het Creative Funding-traject, hét adviestraject voor culturele instellingen van voordekunst. In 2021 zijn er nog vier plekken beschikbaar voor organisaties die op een structurele en strategische manier aan de slag willen met crowdfunding, particuliere donateurs en relatiebeheer.

Het Creative Funding-traject biedt jouw instelling kennis, tijd en techniek om prachtige projecten vanaf circa €20.000 te financieren door publiek actief te betrekken en je achterban uit te bouwen. In dit driejarige traject wordt de instelling intensief begeleid door een crowdfundingexpert van voordekunst. Inmiddels nemen 21 instellingen deel aan het driejarige traject en zijn er 12 campagnes met succes afgerond! Er is 249.111 euro gedoneerd door 3.200 donateurs, en wordt er actief ingezet op crowdkeeping; het relatiebeheer tussen instelling en donateur. 


Het resultaat van dit traject?

  • Minimaal één gefinancierd project door middel van crowdfunding
  • Het opzetten van een duurzame relatie met jouw donateurs
  • Onderdeel van een gezamenlijk kennisnetwerk

 

Maak prachtige projecten mogelijk, samen met je publiek! Bekijk de ervaringen van andere deelnemers of lees meer over het traject. Benieuwd of het traject bij jouw organisatie past? We denken graag mee!

 
Neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek met Alyssa of Lisanne via info@creativefunding.nl