Over ons

Elk jaar maken honderden mensen succesvol gebruik van de diensten en kennis die voordekunst biedt op het gebied van crowdfunding. Voor instellingen zijn er echter enkele bezwaren die hen in de weg staan om hun achterban te activeren: tijdgebrek, niet weten hoe te beginnen, of qua eigen merk niet helemaal aansluiten bij de aangeboden platformen. Met Creative Funding slaat voordekunst de handen ineen met Kentaa om deze obstakels uit de weg te ruimen en instellingen te helpen hun ambitieuze plannen werkelijkheid te laten worden. Samen met degenen voor wie het bedoeld is: het publiek.

Onder de Creative Funding vlag bieden we verschillende diensten aan om instellingen de kracht van hun achterban te laten inzien. Crowdfunden met de juiste instellingDe experts van voordekunst verzorgen de persoonlijke begeleiding van de Creative Funding diensten. Kentaa biedt de technische oplossing zodat instellingen campagnepagina's in hun eigen huisstijl kunnen opzetten. Hiermee bundelen we de krachten om zo in te zetten op een optimale klantwaarde. 

 

Ontmoet het team

 

Waarom Creative Funding?

 Van idee naar uitvoering, maar dan snel

Door het directe doel zorgt crowdfunding ervoor dat er geen maanden tussen idee, ontwikkeling en uitvoering zitten. Zo speel je beter in op de actualiteit.

  Je betrokken publiek is trots op wat je doet

Wanneer publiek wordt uitgenodigd om meer betrokken te raken bij een organisatie bezoeken ze die vaker, en vertellen ze er vaker over aan anderen.

 Wij helpen jullie je tijd efficiënt in te delen

De crowdfundingexpert helpt je met het opzetten van de juiste strategie, en blijft de kar trekken, ook tijdens de campagne.

Klik voor alle diensten van Creative Funding

 

 

Wil je meer weten, of meedoen?

 

Neem contact op

 

We helpen je graag verder!