Kosteloos adviesgesprek voor Limburgse instellingen met Creative Funding Adviesloket

08-06-2020 | 14:15

Door de huidige situatie in de sector is een goede relatie met je publiek en particuliere donateurs belangrijker dan ooit tevoren, maar het is een uitdaging om deze op te bouwen en te behouden.

Loop je rond met een vraagstuk over relatiebeheer en ben je op zoek naar input om de donateurs van jouw instelling (beter) te bereiken? Wil je samen kijken of de huidige aanpak verbeterd kan worden? Of wil je van ad hoc contact naar een duurzame relatie met je donateurs? Schakel dan het Creative Funding Adviesloket in!

Er worden momenteel regelmatig oproepen gedaan om bij te dragen aan culturele instellingen aan de hand van een donatieknop of een aanmeldformulier. Maar het werven van donateurs vraagt om een strategische aanpak. Via het adviesloket denken we graag mee over deze aanpak.


Het Creative Funding Adviesloket kan helpen bij vragen als: 

  • Hoe werf je (nieuwe) donateurs?
  • Hoe bouw je een relatie op met jouw donateurs?
  • Hoe kun je een vriendengroep opbouwen?
  • Hoe bereik je met crowdfunding het juiste publiek?
  • Hoe kun je crowdfunding duurzaam inzetten?  


Voor wie?

Ben je werkzaam bij een culturele instelling in de provincie Limburg? Dan kom jij in aanmerking voor een gratis adviesgesprek!


Afspraak maken

Geïnteresseerd? Meld je aan via deze link en dan plannen we een (online) afspraak met je in.


Over ons

Creative Funding, dé adviestak naast voordekunst, biedt kennis, tijd en techniek voor het duurzaam inzetten van crowdfunding, vrienden(campagnes) en relatiebeheer voor culturele instellingen. Het helpt instellingen hun publiek actief te betrekken én deze achterban te behouden. Een persoonlijke crowdfundingexpert is hierbij de rots in de branding.


Het Creative Funding Adviesloket is een initiatief van voordekunst en wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Limburg.