Waar kijken de leernetwerk deelnemers naar uit in 2024?

03-01-2024 | 16:04

Het nieuwe jaar brengt een golf aan ambitieuze doelen met zich mee voor de deelnemers van het Creative Funding leernetwerk. Het leernetwerk is gevuld met gedreven individuen, en belooft een jaar vol groei, strategische ontwikkeling en samenwerking. Laten we kijken naar wat enkele deelnemers voor ogen hebben voor dit nieuwe jaar 

 

Elsbeth - Het Nationale Theater

 

"Ik kijk er erg naar uit om met de resultaten van ons donateursonderzoek aan de slag te gaan. Ik wil de resultaten graag meenemen in de strategieontwikkeling van onze donateurs, waar ik nu binnen het leernetwerk mee bezig ben. Ook hoop ik aan de slag te gaan met onze eenmalige donateurs en hoe we die aan ons kunnen binden.”

Elsbeth is verantwoordelijk voor de development en het relatiebeheer voor het Nationale Theater in Den Haag. Elsbeth begon aan het leernetwerk om meer houvast en structuur te krijgen rondom de het ontwikkelen van een meerjaren strategie voor hun developmentafdeling. Daarnaast wil zij ook graag hun donateurs beter leren kennen om de communicatie daar nog beter op af te kunnen stemmen. 

 

Annabel & Jacob - Het Nieuwe Instituut

Annabel en Jacob van het Nieuwe Instituut hebben zich aangesloten bij het leernetwerk  om onder andere een structuur te ontwikkelen waarin de vriendengroep (de members) kunnen groeien.De ontwikkelingsuren van het leernetwerk willen zij gebruiken om de communicatie met hun donateurs beter in te richten.Hun doel is duidelijk: groei en een effectieve uitvoering van strategieën.

 

 

Ylaysa - O. Festival

 

"Ik kijk ernaar uit om voor O. Festival de volgende stap te kunnen zetten in het O.Talentscout traject. "We willen graag verder met de eenmalige en structurele donateurs en deze groep laten groeien zodat we daarmee nog meer bereiken voor jonge makers.’’."

Ylaysa is Markteer bij O. Festival, twee jaar geleden rondden zij een succesvolle crowdfundingcampagne af met Creative Funding en vorig jaar maakten zij de spannende stap om het O. Talentscouts programma te starten. Een groep van vaste donateurs rondom hun talentontwikkelingsprogramma.

 

Ben je geïnspireerd door de doelen van onze leernetwerk deelnemers? In 2024 kan jij je ook aansluiten bij het Creative Funding Leernetwerk! Of je nu jouw organisatie wilt ontwikkelen of wilt samenwerken met gelijkgestemden, ons netwerk biedt de nodige ondersteuning.  Meld je vandaag nog aan voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of dit traject van samenwerking, leren en groei iets voor jou is. Kijk hier voor meer informatie.  

 

Versnel je carrière en organisatie door deel te nemen aan het leernetwerk van gepassioneerde professionals die de culturele sector in Nederland versterken. We kijken uit naar jouw deelname!

 

Ik wil een vrijblijvend gesprek!