Open Call: Leernetwerk City, Company & Crowd 2024

18-04-2024 | 09:21

Open Call: Neem deel aan het Leernetwerk City, Company & Crowd 2024!

Ben je werkzaam bij een kleine of middelgrote culturele instelling in Amsterdam? Wil je leren hoe je een gezonde financieringsmix kunt creëren door middel van crowdfunding en sponsoring? Dan is het Leernetwerk City, Company & Crowd dé kans voor jou!

 

Over City, Company & Crowd

City, Company & Crowd is een traject dat al verschillende culturele instellingen heeft geholpen bij het ophalen van financiering voor specifieke projecten. Dankzij succesvolle edities hebben deelnemers samen meer dan € 400.000 opgehaald, mogelijk gemaakt door particuliere donateurs, bedrijven en het Amsterdams Fonds voor de Kunst.

 

Dit jaar introduceren we het Leernetwerk van City, Company & Crowd: een netwerk voor professionals in de Amsterdamse culturele sector om kennis te delen en te leren over relatiebeheer met donateurs.

 

Wat houdt het Leernetwerk in?

  • Je wordt onderdeel van een netwerk met andere professionals uit de Amsterdamse culturele sector.
  • Deelname duurt één jaar; binnen dit jaar organiseren we kwartaalbijeenkomsten waarbij donateurswerving, communicatie en strategie centraal staan.
  • Je wordt begeleid en ondersteund bij het opzetten van een crowdfundingcampagne om minimaal € 27.000 op te halen voor een project.
  • Je leert alles over crowdfunding, sponsoring, werving van donateurs, relatiebeheer en doelgroepgerichte communicatie.

 

Wat krijg je?

  • Je ontvangt een bijdrage van € 9.000 aan het doelbedrag van je crowdfundingcampagne op voordekunst. Dit wordt verzilverd indien je € 9.000 aan crowdfunding en € 9.000 aan sponsoring weet op te halen.
  • Kennis en vaardigheden op het gebied van relatiebeheer met donateurs.
  • Een waardevol netwerk van gelijkgestemde professionals.
  • Een stevigere financiële basis voor je organisatie.

 

Doe mee en versterk je organisatie!

Het Leernetwerk wordt ondersteund door het Amsterdams Fonds voor de Kunst. Er is plaats voor vijf culturele instellingen. Deelnamekosten worden deels vergoed en je ontvangt € 9.000 aan matchfunding bij een succesvolle campagne.

 

We vragen een eigen bijdrage van € 1.000 excl. btw en commitment om deel te nemen.

 

Hoe kun je je aanmelden?

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan het Leernetwerk City, Company & Crowd? Meld je dan vóór maandag 10 juni aan en dan plannen we direct een afspraak met je in.

Ik meld mij aan!

De open call is gesloten en je kunt je niet meer aanmelden voor deze editie. 

 

Bekijk hier wie je al zijn voorgegaan.